Eurojob Denmark este expertul tău în locuri de muncă.

Sună sau aplică acum!

Aplică pentru un job Sună la +45 88448244

Numele Eurojob Denmark ApS este folosit abuziv

Eurojob Denmark ApS - Gazelle 2021 Gazelle 2022

Dragi clienți și parteneri de afaceri,

În prezent, ne confruntăm cu situația în care numele Eurojob Denmark ApS este folosit abuziv de către indivizi care contactează alte persoane prin intermediul WhatsApp sau Indeed și se prefac a fi angajați ai Eurojob Denmark ApS.

Dacă primiți propuneri de locuri de muncă prin WhatsApp sau Indeed, altele decât cele de pe site-ul oficial sau pagina oficială de Facebook, de la un număr străin și cu numele, de exemplu, Sandra, trebuie să blocați numărul. Vă rugăm să găsiți mai multe informații aici - click.

Locuri de muncă în Danemarca active acum

Aplică acum!

Locuri de muncă în ferme în Danemarca

Cauți un loc de muncă stabil, departe de lumea dezlănțuită, unde să hrănești și să ai grijă de animale? Atunci acest job este pentru tine, și îl poți avea toată viața.
Aplică acum, completând formularul online de CV, iar unul dintre colegii noștri te va invita la interviu.
Pentru locurile de muncă în ferme se asigură cazare la un preț foarte mic - între 1.000 și 2.000 kr./ lună și beneficiezi de dormitor propriu, cu acces la baie, bucătărie, și alte spații comune - toate utilitățile incluse, fără avans și fără depozit.

Aplică acum!

Locuri de muncă în abator în Danemarca

Dacă ai minim 1-2 ani de zile experiență în tăiere de porc, atunci avem job-ul ideal pentru tine. Salariul poate varia între 148 kr./ oră, 163 kr./ oră, sau 175 kr./ oră.
Dacă este nevoie, se poate asigura cazare și mașină pentru interes personal. Cazarea costă, în medie, 3.000 kr./ lună și benficiezi de dormitor propriu și acces la baie, bucătărie, și alte spații comune. Nu se percepe plată în avans sau depozit. Chiria pentru mașină este în medie de 1.000 kr./ lună.

Aplică acum!

Locuri de muncă în construcții

Ai un minim de 2 ani de zile experiență în amenajări interioare și ești interesat să continui în domeniu? Aplică acum pentru un loc de muncă și poți începe în cel mai scurt timp sau după perioada de preaviz - dacă ai nevoie. Salariu începe la 130 kr./ oră, și crește în funcție de experiență și calificare.
Dacă este nevoie, se poate asigura cazare și mașină pentru interes personal. Cazarea costă, în medie, 3.000 kr./ lună și benficiezi de dormitor propriu și acces la baie, bucătărie, și alte spații comune. Nu se percepe plată în avans sau depozit. Chiria pentru mașină este în medie de 900 kr./ lună.

Aplică acum!

Locuri de muncă - sudor în Danemarca

Locuri de muncă bine plătite pentru sudori cu experiență. Cele mai căutate calificări sunt: inox, aluminiu, MIG-MAG, sau TIG. Dacă ai un minim de 2-3 ani de expereință și ești în căutarea unei noi experiențe, trimite un CV complet - eventual cu poze - la ft@eurojobdk.com.
În caz de nevoie, se poate asigura cazare și mașină.

Aplică acum!

Locuri de muncă în agricultură

Locuri de muncă sezonieră în agricultură - de la sortat cartofi, cules broccoli sau salată, la tăiat și împachetat brazi de Crăciun. Un job sezonier presupune în general o perioadă de la 1 la 3 luni. De cele mai multe ori, cazarea oferită este într-un container de locuit cu 2-4 dormitoare, baie, și bucătărie. Chiria lunară este de aproximativ 3.000 kr. - dormitor propriu, cu toate cheltuielile incluse. Nu se percepe depozit sau plată în avans.

Aplică acum!

Locuri de muncă - instalatori/ canalizare

Locurile de muncă sunt pentru instalatori apă sau rețele de canalizare. Pentru un astfel de loc de muncă trebuie, de cele mai multe ori, să fii capabil să lucrezi independent. Este necesar să cunoști sistemele de montaj, să ai cunoștințe de operare mini excavator - uneori cu GPS, să fii capabil să pui gresie/ faianță sau pavele, și să citești un plan. Permisul de conducere este obligatoriu, uneori inclusiv BE. Cunoașterea limbii engleze este de asemenea obligatorie - iar cunoașterea danezei este un mare atuu. Salariul începe de la 160-180 kr. pe oră, în funcție de calificare și experiență.

Asigurăm locuri de muncă în Danemarca.

Suntem o firmă de recrutare din Danemarca, cu o echipă cu peste 15 ani de experiență în domeniu.

Asigurăm locuri de muncă în Danemarca, oferim consultanță specifică pe toată perioada contractului și ne asigurăm că toate detaliile Contractului de Muncă sunt respectate.

Avem o relație de lungă durată atât cu angajatorii locali cât și cu persoanele angajate prin intermediul nostru.

Locurile de muncă în ferme sunt cele mai stabile și nu necesită nicio experiență în domeniu. Celelalte locuri de muncă în abator/ măcelărie, construcții, montaj, restaurant, și altele, necesită experiență în domeniu - adică un angajator danez se așteaptă să fii capabil să lucrezi independent.

Completează CV-ul online și participă la interviu

Datorită situație actuale cu privire la COVID-19, toate interviurile au loc online: Skype, Meet, Whatsapp, etc.

Oricum, primul pas este să completezi CV-ul online. Dacă te califici, te vom contacta și vom stabili un interviu online.

Dacă treci, te vom promova pentru locul de muncă dorit. În momentul în care ești selectat, vei primi pe email contractul de muncă și vom planifica împreună venirea ta în Danemarca.
Poți alege să te ocupi singur de transport și înregistrări, sau să ne ocupă noi.

Dacă dorești, ne vom ocupa noi de transportul și de înregistrarea ta, și îți vom asigura consultanță pe toată perioada contractului. Doar pentru ca tu să ai succes la noul loc de muncă!

We like long-term collaborations.

We do not charge in advance for our services. And if you are already registered in Denmark, our services are FREE.

Before you start working with us, we will give you clear details about your job, about Denmark, and about working with us.

Depending on your job, our service package may include:

  • transport to Denmark, at your workplace,
  • registration with all authorities,
  • providing specific courses,
  • free advice throughout the contract,
  • as well as a new contract - if you do not want to continue at the same employer by the end of the contract.

Despre Eurojob Denmark ApS

Suntem o firma de recrutare daneză, cu o experiență în asigurarea de locuri de muncă în Danemarca și furnizarea de servicii conexe.

Eurojob Denmark - echipa

Suntem o echipă experimentată în asigurarea de locuri de muncă în Danemarca și recrutarea personalului potrivit.

Credem în primul rând în comunicare. Prezentăm clar toate detaliile colaborării și oferim toată informațiile necesare pentru ca personalul recrutat să aibă succes atât la locul de muncă cât și în societatea daneză.

Eurojob Denmark își are biroul principal în Skjern, și un birou în România, dar colaborează cu alte companii de recrutare din EU.

Pentru candidații noștri asigurăm atât servicii de recrutare (gratuite), cât și servicii adiacente (contra cost), cum ar fi: planificare transport și transport spre Danemarca (avion/ autobuz), consultanță pentru înregistrarea la SIRI/ oficiul de emigrări, transport la SIRI/ oficiul de emigrări, consultanță pentru înregistrarea la SKAT/ finanțe, cazare și mesă pe perioada înregistrării, închiriere locuință și mașină personală - în funcție de locul de muncă.