Medarbejdere - vi er eksperter i udenlandsk arbejdskraft

Medarbejdere

Om Eurojob

Vi er et danskejet vikarbureau med mere end 13 års erfaring fra vikarbranchen. Eurojob leverer vikarløsninger og foretager rekruttering for en række kunder i hele Danmark.

Vi tror på personlig service og kontakt og har derfor konsulenter som arbejder i både Slovakiet og Rumænien hvor der foretages personlige interviews, det samme sker fra vores hovedkontor i Skjern.

På vores kontor har vi branchekendte konsulenter, som sidder klar til at servicere vores kunder, modtage ansøgninger fra potentielle nye vikarer og hjælpe virksomheder med rekruttering af de rette kandidater til ledige stillinger. Vi er som vikarbureau én af de førende på vores felt.

Eurojob Denmark samarbejder med enkeltmandsfirmaet såvel som virksomheder med mange medarbejdere. Og vi deltager aktivt og konstruktivt, når vores kunder skal træffe vigtige beslutninger om f.eks. rekruttering.

Vi arbejder altid ud fra den holdning, at vi hellere vil sige nej til en ordre end at skuffe kunden. Det, mener vi, er rigtigt samarbejde. Tag kontakt, og vi vil servicere jer på bedste vis.

Danmark

Lars Tobler

Direktør

lt@eurojobdk.com
Tlf. 93391370

Arctica Tobler

Rekrutteringskonsulent

at@eurojobdk.com
Tlf. 9339 1373

Daniela Mezei

Rekrutteringskonsulent

dm@eurojobdk.com
Tlf. 9339 1372

Maria Schou

Rekrutteringskonsulent

ms@eurojobdk.com
Tlf. 9339 1371

Flavius Tarniceriu

IT & marketing/ rekruttering

ft@eurojobdk.com
Tlf. 9339 1377

Monica Styczen

Økonomiansvarlig

finans@eurojobdk.com
Tlf. 8844 8244

Rumænien - signup.work

Emil Tărniceriu

Direktør

info@eurojobdk.com
Tlf. 8844 8244

Izabela Pricope

Rekrutteringskonsulent

info@eurojobdk.com
Tlf. 8844 8244