Direkte fastansættelse - rekrutteringsløsninger

Fastansættelser

Fastansættelser

Et godt match

Det er besværligt og tidskrævende at finde det gode match til en fastansættelse. Med vores store pulje af kandidater, kan vi hurtigt og effektivt løse din udfordring. Lad os stå for rekrutteringen og slip for besværet, så får du garanti!

Hvem har din virksomhed brug for?

Ring helt uforpligtende

88448244

ellers udfyld formularen og vi kontakter dig.

Det kan være svært at finde de rigtige kandidater, eller i det hele taget at finde kandidater, der ender med at skulle indkaldes til en samtale. Vi har specialiseret os i at rekruttere kandidater til en stor pulje, som vi kan søge i når du henvender dig.

Vi har et meget stærkt branchekendskab, og sætter os ind i din virksomhed for at finde egnede kandidater. Du får emnerne præsenteret, inden da har vi afholdt interviews, screeninger, referencetjek og bedt om relevante dokumenter. Det er alt sammen med til at give et korrekt billede af en kandidat, vores rekrutteringskoncept sikrer dig kvalitet og service gennem hele ansættelsesprocessen.

Det betyder at du får den rigtige medarbejder – i første forsøg. Du sparer din virksomhed mange tusinde kroner, som en forkert ansættelse kan koste. Benytter du Eurojob som dit rekrutteringsbureau, får du tryghed og sikkerhed omkring den investering, det altid er at ansætte nye medarbejdere i din virksomhed.

I dag kræver jobannoncering en anden tilgang end tidligere. De helt rigtige profiler til fastansættelse skal tiltrækkes på en anden måde, vi arbejder strategisk og målrettet med at være til stede på alle relevante kanaler herunder sociale medier og digitale medier. Det er vores erfaring at vi skal være til stede, der hvor kandidaterne er, på den måde kan vi indhente de mest kompetente medarbejdere.

Glade medarbejdere skaber merværdi det er helt uden tvivl. Derfor sørger vi for at alle relevante informationer omkring løn, pension og overenskomster er grundig beskrevet. Det er bekymringer som kan ødelægge arbejdsglæden.
Fastansættelse gennem Eurojob gør, at du kun skal fokusere på din virksomhed, vi står for alt det praktiske omkring rekrutteringen. Gennem en effektiv og kvalitetssikret screeningsproces, finder vi de rigtige kandidater til fastansættelse. Du sparer tid og besvær og slipper for dyre fejltagelser.

Gennem Eurojob fastansættelser får du:

  • Hurtige og fleksible løsninger
  • Landsdækkende vikarservice og rekruttering vi dækker hele landet inklusive Bornholm
  • Alt besværet omkring ansættelse, rekruttering og indberetning tager vi os af
  • Stor pulje af prækvalificerede og screenede kandidater til fastansættelse.