Fastansættelser

Fastansættelser - et godt match

Eurojob er et professionelt og anerkendt rekrutteringsfirma. Grundet vores store erfaring med rekruttering oplever vi ofte at den kandidat, vi finder til dit firma, er den kandidat du ender med at blive rigtig glad for – og det sparer dig de penge en forkert ansættelse ellers kan koste.

En af de ting, der gør os til et vellykket rekrutteringsfirma, er det store forarbejde, vi gør. Vi finder nemlig vores kandidater der, hvor vi mener, at de dygtige kandidater tiltrækkes. Vi bruger jobannoncering på alle relevante kanaler heriblandt sociale og digitale medier, hvor vi oplever stor succes med at finde kompetente medarbejdere.

Dernæst foretager vi screenings, interviews og referencetjek på kandidaterne, sådan vi kun har de allerbedste kandidater til rådighed i vores store pulje af kandidater. Når du så henvender dig og efterspørger en medarbejder, så finder vi nemt en kandidat, der har de kompetencer, du efterspørger.

Yderligere sørger vi for at kandidaterne er oplyst omkring løn, pension og overenskomster i dit firma, således at begge parter er indforståede med de vilkår, der måtte være i dit firma, da vores erfaring er at den indforståelse skaber en god arbejdsplads og glade medarbejdere.

Med andre ord får du altså gennem Eurojob fastansættelse:

  • Kompetente kandidater på kort tid
  • Landsdækkende vikarservice og rekruttering (inklusiv Bornholm)
  • Alt det praktiske såsom reference tjek, jobinterviews og screening af kandidater ordnet
  • Overensstemmelse mellem medarbejder og arbejdsplads omkring løn, pension og overenskomster.

Hvem har din virksomhed brug for?

Ring helt uforpligtende

88448244

ellers udfyld formularen og vi kontakter dig.