Vikar service

Vikariater

Mangler du en eller flere vikarer, og mangler du dem asap?

Vi har en meget stor pulje af prækvalificerede kandidater, derfor kan Eurojob hurtigt løse din udfordring.

Vi tilbyder ufaglærte og faglærte medarbejdere til mange brancher. Uanset hvilken arbejdskraft du mangler, så er vi klar og glæder os til at hjælpe. Få lige den arbejdskraft, du mangler, og lad os tage hånd om alt det administrative.

Vikarer er brugt af mange virksomheder og er en vigtig del af virksomhedernes drift. Det er specielt når behovet ændrer sig fra dag til dag. Vi er klar, indenfor meget kort tid, til at afhjælpe din mangel på personale – inden for mange brancher.

Vores konsulenter er eksperter i at finde de rette muligheder til netop din branche. Derfor får du altid kompetent rådgivning fra dag 1, fra en der kender de forhold og betingelser, som dine kommende vikarer vil arbejde under. Eurojob tilbyder hurtige og fleksible løsninger, der imødekommer netop dine behov. Det er lige netop det, der gør os til det oplagte valg, når du mangler vikarservice.

Eurojob dækker hele Danmark fra vores hovedkontor i Skjern – Vestjylland, hvilket betyder at vi kan tilbyde både en landsdækkende og lokal vikarservice. Vi har en meget stor pulje af prækvalificerede kandidater. Både faglærte og ufaglærte. Det betyder, at vi kan levere mellem 1 og mange vikarer.

Vi stiller høje krav til os selv, hvilket indebærer, at vi gennemgår en række kvalitets processer, der blandt andet sikrer dig medarbejdere, som vi har tjekket referencer på, som har en ren straffeattest og som vi har haft et personligt interview med. Vi vil levere høj kvalitet og service til dig. Derfor sørger vi også for gode vilkår for alle vore vikarer, vi tror på at glade medarbejdere giver dig mere værdi.

I dag kræver jobannoncering en anden tilgang end tidligere. De helt rigtige profiler til vikariater skal tiltrækkes på en anden måde, vi arbejder strategisk og målrettet med at være til stede på alle relevante kanaler herunder sociale medier og digitale medier. Det er vores erfaring at vi skal være til stede, der hvor kandidaterne er, på den måde kan vi indhente de mest kompetente medarbejdere.

Vikarer gennem Eurojob gør, at du kun skal fokusere på din virksomhed, vi står for alt det praktiske omkring rekrutteringen. Du skal ikke tænke på løn, feriepenge, pension indberetning til skat eller andet. Du sparer tid og besvær og slipper for dyre fejltagelser og lader os om alt det besværlige.

Med Eurojob vikarservice får du:

  • Hurtige og fleksible løsninger
  • Landsdækkende vikarservice og rekruttering vi dækker hele landet inklusive Bornholm
  • Alt besværet omkring ansættelse
  • Rekruttering og indberetning tager vi os af
  • Stor pulje af prækvalificerede og screenede kandidater
  • Kvalitetssikring
  • Intet besvær vedrørende ansættelse, rekruttering og indberetninger.

HVEM HAR DIN VIRKSOMHED BRUG FOR?

Ring helt uforpligtende

88448244

ellers udfyld formularen og vi kontakter dig.