Medarbejdere fra hele EU og resten af verden.

Vi har ledige profiler nu!

Ring til 88 44 82 44

Fastansættelser

Det er besværligt og tidskrævende at finde det gode match til en fastansættelse. Med vores store pulje af kandidater, kan vi hurtigt og effektivt løse din udfordring. Lad os stå for rekrutteringen og slip for besværet, så får du garanti!

Vikariater

Mangler du en eller flere vikarer, og mangler du dem asap?
Vi har en meget stor pulje af prækvalificerede kandidater, derfor kan Eurojob hurtigt løse din udfordring.

Udenlandske medarbejdere og vikarer til Slagter

Læs mere

Fødevaresektoren

Søger du en slagter til et slagteri, et supermarked eller en butik? Vi kan hurtigt og effektivt hjælpe med at finde den slagter, du mangler – uanset om du søger en vikar eller en til fuldtidsansættelse. Vi rådgiver og hjælper dig igennem hele forløbet: før, under og efter ansættelsen.

Medarbejdere og vikarer til industri, logistik & produktion

Læs mere

Industri, logistik & produktion

Ændrer dit behov for medarbejdere sig fra dag til dag? Og søger du kompetent personale inden for industri, lager, produktion, logistik eller lignende? Uanset dine behov, finder vi de rette kandidater ofte med meget kort varsel.

Medarbejdere og vikarer til montage, byggeri og anlæg

Læs mere

Montage, byggeri og anlæg

Vi tilbyder hurtig rekruttering af vikar og fastansatte til din virksomhed.
Kan du ikke finde faglært arbejdskraft til dit byggesite? Eurojob kan hjælpe dig med at rekruttere de mest kompetente kandidater fra EU og sørger for alt det besværlige.

Udenlandske medarbejdere og vikarer til Slagter

Læs mere

Plejesektoren

Vi tilbyder vikarer og fastansættelse af personale til plejesektoren.

Udenlandske medarbejdere og vikarer til HoReCa

Læs mere

HoReCa

Søger du personale til hotel, restaurant eller kantine på vikar- eller som fast ansat? Vi har en stor pulje af prækvalificere kandidater, og kan hurtigt besætte funktioner i køkkener, hoteller og kantiner over hele landet.

Udenlandske praktikanter, medarbejdere og vikarer til landbrug

Læs mere

Landbrug - vikarer og praktikanter

Vi tilbyder rekruttering af vikarer og praktikanter.
Eurojob kan hjælpe dig med at rekruttere de mest kompetente kandidater og sørger for alt det besværlige.

Udenlandsk arbejdskraft skaber vækst

At satse udelukkende på udenlandsk arbejdskraft har vist sig at være rigtigt for vikar- og rekrutteringsfirmaet Eurojob. Vinder igen Børsens Gazellepris

Eurojob Denmark ApS - Gazelle 2021 2022 2023 - medarbejdere fra hele verden

Tilbage i 2016 besluttede vi at satse på arbejdskraft fra Europa frem for fra Danmark. Vi er 5-6 millioner indbyggere i Danmark contra 360 millioner i Europa. Derfor er mulighederne for at finde de rette profiler statistisk langt større. Men det er ikke noget man bare gør. Vi har gennem årene opbygget et netværk at kontakter i specielt Rumænien, hvor vi i 2018 etablerede kontor og pt. sidder der der 5 medarbejdere her, fortæller en glad indehaver af Eurojob, Lars Tobler.

Eurojob vinder for andet år i træk Børsens Gazellepris, som gives til virksomheder der over en 4 årig periode hver år har fordoblet omsætning eller bundlinje. Eurojob er i dag en international arbejdsplads. Adressen hedder Bredgade i Skjern, men kommer man indenfor på kontoret er der mere international end midtjysk atmosfære. Ud af de 9 medarbejdere på hovedkontoret i Skjern, har 5 medarbejdere en anden baggrund end dansk. Ifølge Lars Tobler er netop vis mere...

Eurojob Denmark ApS - Børsen Gazelle 2021 2022 2023

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig